تلویزیون های qd
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید


ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 17
بازدید ماه : 35
بازدید کل : 55395
تعداد مطالب : 72
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

/google-plus'>ابزار گوگل پلاس

تکنولوژی و علم جدید مدیریت خدنگی
یک شنبه 14 خرداد 1391برچسب:*qd tv*, :: 13:57 ::  نويسنده : محمد صادق خدنگی

تلویزیون های سه بعدی و HD را فراموش

کنید تلویزیونهای QD به بازار می آیند

 


نمایشگرهای HD  و سه بعدی را فراموش کنید!
کلید واژه جدید که در آینده درباره پخش تصویر خواهید شنیدQD)Quantum dot) خواهد بود. صفحات نمایش کیودی علاوه بر اینکه مصرف انرژی کمتر، تصاویر با وضوح بالاتر پخش می کنند، به اندازه ای انعطاف پذیر هستند که می توانید آن را لوله کنید و در کوله پشتی تن بپیچانید.


کوانتوم دات (Quantum dot ) در حقیقت ذرات ریزی هستند که بین دو تا ده نانومتر قطر دارند، یعنی به اندازه حدودا پنجاه اتم. وقتی این ذرات با جریان مستقیم برق به سطح بالاتری از انرژی می رسند، پرتو درخشانی از خود ساطح می کنند. رنگ این پرتوها در هر نقطه کوانتومی منحصرا به اندازه آن بستگی دارد. مثلا هر کدام از نقطه کوانتومی قرمز، سبز و آبی به ترتیب ده، پنج و دو نانومتر قطر دارند.
نقطه های کوانتومی در صنایع دیگر هم کاربرد دارند، از ساخت صفحات خورشیدی بگیرید تا شناسایی سلول های سرطانی. حالا یک قدم دیگر مانده تا تلویزیون های QD را در بازار لوازم صوتی و تصویری ببینیم.
شرکت انگلیسی نانوکو، امیدوار است تا پایان سال ۲۰۱۲ اولین سری از تلویزیون های QD  را به بازار عرضه کند.


در تلویزیون های LCD کنونی از نور پس زمینه ای استفاده می شود که کیفیت رنگ را افزایش می دهد. در تلویزیون های نسل جدید، نقطه ای کوانتومی را روی یک ورقه نازک مات چاپ می کنند. پشت این صفحه ردیفی از LED  ها قرار دارند که نقطه های کوانتومی را از طریق پرتوافشانی روشن می کنند.
البته هیجان انگیزترین کاربرد QD این است که تلویزیون های جدید را قابل انعطاف می کند. نقطه های کوانتومی با جریان برق برانگیخته می شوند. ورقه ای از پلاستیک رسانا صفحه نمایش را تشکیل می دهد و نقطه های کوانتومی بین ترانزیستور و یک صفحه محافط فشرده می شوند. دوباره نقطه های کوانتومی روی صفحه مات چاپ می شوند اما این بار به ترتیب قرمز، سبز و آبی ردیفی از پیکسل ها را تشکیل می دهند. درخشندگی و رنگی که توسط هر پیکسل روی صفحه نمایش داده می شود به این بستگی دارد که کدام نقطه و پقدر برانگیخته شده است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب
  • سایت نارنجی
  • علم روز
  • ردیاب خودرو

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تکنولوژی و علم جدید و آدرس new-technology.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.